Hirdetés

Ősztől forog a Deadpool 2

|

Hirdetés

Már bemutatása előtt sem volt kérdéses, hogy ha törik, ha szakad, de a Deadpool megkapja a folytatását. Nos, az első rész inkább tört, de nem csak a szuperhősfilmek konvekcióit, hanem az R-Rated filmek bevételi rekordját is, ugyanis jelenlegi 754 milliójával világszerte a legsikeresebb a kategóriájában - ami egy 58 milliós büdzséjű filmtől igazán szép teljesítmény - ahogy az X-Men-filmek között is ő számít jelenleg rekordernek (utóbbit azért májusban az Apokalipszis még visszaszerezheti tőle), de februári nyitányai is csúcstartó az adott hónapra. Szóval ezek után nem csoda, hogy a Fox addig kívánja ütni a vasat, amíg meleg és a készítők is nyilatkoztak már a folytatásról, aminél nem szeretnének a többet-nagyobbat elvének hibájába esni. Az eredeti stáb jó része visszatér, tehát Ryan Reynolds evidens a főszerepben, aki akár nagyobb gázsit is kivívhat magának (mindössze 2 milliót kapott a szerepért, de hosszútávon így is megérte neki), a forgatókönyvírók, Rhett Rheese és Paul Wernick (ZombieLand) már körmölik a forgatókönyvet és vélhetően Tim Miller is visszacsücsül a rendezői székbe, habár utóbbi még nem nyert megerősítést, de csodálkoznánk, ha nem így történne. Deadpool már a film stáblistás jelenetében elejtette, hogy a következő rész fontos szereplője Kábel lehet - akinek a szerepére be is jelentkeztek már, de Keira Knightley nincs köztük - és Dominót is emlegetik. A Deadpool 2 idén év végén kezdhet el forogni, hogy egy 2017-es, de még valószínűbb, hogy egy 2018-as premierdátumot magáénak tudhasson. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.