Hirdetés

Öt dolog, amit látni szeretnénk a Star Wars VIII-ban

|

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő éppen, hogy csak a mozikba került és persze alig várjuk, hogy újra és újra megnézhessük, de azért lassacskán már azon is pörög az agyunk, hogy mire számíthatunk a folytatásban. Szerencsére nem is kell olyan nagyon sokat várnunk a Star Wars VIII-ra, hiszen 1,5 év múlva már ismét beállhatunk valamelyik mozi kígyózó sorába, sőt előtte még a Rogue One: A Star Wars Story is elkalauzol minket a messzi-messzi galaxisba. Már nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy J.J. Abrams szinte tökéletes alkotását hogyan folytatja majd Rian Johnson 2017-ben, ezért összeszedtünk öt dolgot, amit biztosan látni szeretnénk az új trilógia második felvonásában. Figyelem, ha még nem láttad a Star Wars: Az ébredő Erőt, akkor semmiképpen se olvass tovább, mert az írás SPOILEReket tartalmaz!

Luke Skywalkert akció közben

luke
Az ébredő Erő végén nem nehéz levonni azt a következtetést, miszerint Luke lesz Rey mestere a következő részben. Nagyon reméljük, hogy láthatjuk majd akció közben az immáron tapasztalt Jedi mestert és nem csupán egy olyan passzív szerepe lesz, mint Obi-Wan Kenobinak vagy Yodának az eredeti filmekben. Persze azt sem szeretnénk, ha Luke Skywalker öregségére úgy pattogna, mint apró zöld mentora tette az előzményekben, de óriási lenne látni, hogy mire is képes egy ereje teljében lévő Jedi mester.

Több Poe Dameront

poe

Habár a hetedik epizód főként Finn és Rey utazására fókuszált, Poe többnyire minden egyes jelenetben ellopta a rivaldafényt, amelyikben szerepelt. A rengeteg újdonság közepette ő valahogy háttérbe szorult kissé, ám nincs is ezzel baj, valószínűleg rontott volna a színvonalon, ha túlságosan megpróbálják bele erőltetni a cselekménybe, viszont a folytatásokban már bőven szoríthatnak neki helyet. Több minden is utal arra, hogy nagyobb szerepe lehet a nyolcadik részben, hiszen nem csak, hogy ő a már most fanfavorit BB-8 gazdája, de Finnel is jó barátok lettek, akivel simán elmélyülhet a kapcsolatuk a folytatásban.

Phasma Kapitányt

phamsa

Az ébredő Erő remekül vezette fel és mutatta be az új gonosz karaktereit. Ott van kapásból Kylo Ren, aki nagyobb karakterfejlődésen ment át és több motivációt kapott, mint Darth Vader az első két filmben. Hux tábornok is egy érdekes színt vitt a történetbe, aki folyamatosan Snoke kegyeiért küzdött az előbb említett Rennel szemben. Azonban maradt egy karakter az Első Rendnél, aki kevesebb szerepet kapott, mint vártuk. Ő nem más, mint a Gwendoline Christie által alakított Phasma Kapitány, aki jelentős szerepet tölthet be a folytatásokban, hiszen bőven van oka arra, hogy megpróbálja levadászni Finnt (már ha túlélte a robbanást).

Új járműveket

speeder

Rengeteg klasszikus hajóval találkozhattunk a hetedik részben, köztük az X-Wingekkel és a TIE Fighterekkel, sőt még az Ezeréves Sólyom is visszatért, de Kylo Ren V-alakú szállító hajóján és Rey lebegő motorján kívül nem nagyon láthattunk új járműveket. Persze nem várjuk el, hogy hirtelen nagyot fejlődjön a technológia, de néhány új harci gép, egy zászlóshajó vagy esetleg egy fejlettebb AT-AT biztosan feldobná a következő részt.

Még több régi barátot

lando

Az ébredő Erőre nem panaszkodhatunk, hiszen rengeteg régi ismerőst hozott vissza a Luke-Leia-Han Solo trión kívül is. Viszont maradtak még olyanok, akiknek nem derült ki semmi a sorsáról. Mi a helyzet Lando Calrissiannal és Wedge Antillesszel? Boba Fett túlélte a Sarlacc verembe való zuhanást, és vajon Jar Jar Binkset hibáztatják a Köztársaság bukásáért? Na jó, az utolsóra egyáltalán nem vagyunk kíváncsiak, de a többi nagyon is érdekel. Szóval, nektek mi volt az a pillanat, karakter vagy bármi, ami hiányzott Az ébredő erőből és amit látni szeretnétek a Star Wars VIII-ban, mikor 2017-ben a mozikba kerül?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.