Hirdetés

Öt induló a Star Wars VII főszerepéért

|

Nem rég megtudtuk, hogy Adam Driver lesz az új Star Wars film főellensége, most pedig a megfelelő főszereplőt próbálják kiválasztani a castingosok. Itt is van mindjárt öt jelölt.

Hirdetés

A lehetséges színészek pedig nem másak mint Ed Speleers ("Downton Abbey"), John Boyega ("Attack the Block"), Jesse Plemons, Matthew James Thomas és Ray Fisher. Úgy néz ki, hogy JJ Abrams talán további nevekkel is bővíti a listát, de az öt említett színészt már tesztelték és mindegyikük esélyes a szerepre. A központi karakter részletei azonban még mindig homályosak, a találgatások szerint ismét egy Jedit kapunk, de erről még semmi hivatalosat nem közöltek a készítők. Ahogy azt már sejteni lehetett, Abrams inkább kevésbé ismert színészeknek fogja odaadni a főbb szerepeket, míg a nagyobb nevek csupán támogatásként lesznek jelen.
A Star Wars VII 2015 december 18-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.