Hirdetés

Öt izgalmas könyvújdonság az őszre

|

Hirdetés

A nyomott, esős őszben az egyik legjobb program elbújni a meleg szobába a szomorú és nyálkás idő elől egy izgalmas, érdekes könyvvel a kezünkben. Még novemberig öt olyan könyvújdonság is érkezik a magyar olvasóknak, amely tökéletesen megfelel erre a célra. Jó hír a Riyria-krónikák rajongóinak: idén ősszel érkezik Percepliquis  - Az elveszett város című, hatodik része is Michael J. Sullivan sorozatának. A befejező rész közel kétszer olyan hosszú, mint az előző köteteket, a maga 624 oldalával.

Rk-P-Ev_borito.indd

A Nem vagyok sorozatgyilkos-trilógia főszereplője, John Cleaver visszatér! A szerző Dan Wells egy új sorozatot indított a démonokkal harcoló szociopata fiúról – az ígéretek szerint az új könyv még komorabb lesz, mint az előzőek. Az ördög egyetlen barátja című könyv októberben érkezik.

2

Újabb sorozat folytatódik: Brian McClellan Vérrel írt ígéretek című regényének második része is megjelenik idén ősszel. A Karmazsin hadjárat című kötettel folytatódik a lőpormágusok története, az ígéretek szerint pedig egy még pörgősebb, izgalmasabb történetet kapnak majd az olvasók.

3

Ryan Gattis All Involved című thrillerének jogait már jóval a megjelenése előtt több, mint tíz országban eladták, és azóta már azt is tudni lehet, hogy az HBO tévésorozatot készít belőle. A könyv különlegessége, hogy több, mint húsz karakter egyedi nézőpontjából ismerhetjük meg a történetet. Az All Involved magyar megjelenése november környékére várható.

4

Szeretted Mark Lawrence Bolondok hercege című könyvét? Mert akkor van egy jó hírünk: hamarosan ennek a regénynek is itt a folytatása! A Vörös Királynő háborúja-sorozat második része A hazug kulcsa címmel kerül majd a könyvesboltok polcaira.

5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.