Hirdetés

Öt jelölt a Pókember film rendezői posztjára

|

Hirdetés

Eleddig azt beszélték, hogy Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) dirigálhatja le a 2017 júliusában érkező önálló Pókember filmet, azonban a Deadline információi szerint most öt név közül választ a Sony Pictures és a Marvel a következő hét végéig egy delikvenst a rendezői posztra. Míg várunk arra, hogy bejelentsék ki alakíthatja a hálószövögetőt az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, addig megmutatjuk a stúdiók listáját. A következő rendezők vannak a kalapban: Jonathan Levine (Eleven testek, Fifti-fifti), Ted Melfi (St. Vincent), Jason Moore (Tökéletes hang), John Francies Daley és Jonathan M. Goldstein (Vakáció reboot), valamint Jared Hess (Napoleon Dynamite). Pókember a Marvel Filmes Univerzumban először az Amerika Kapitány: Polgárháborúban debütál 2016. május hatodikán, majd 2017. július 28-án jön az önálló mozija, végül 2018. július 20-án az animációs film várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.