Hirdetés

Öt újabb jelölt a fiatal Pókember szerepére

|

Hirdetés

A Sony Pictures és a Marvel Studios már egy jó ideje fiatal színészek között keresgélnek, hogy valamelyiket kiválasztva és elhelyezve a közös filmes univerzumba ismét visszaküldjék Pókembert a suliba, azonban hivatalos megerősítés még nem történt, pletyka viszont van dögivel. Ilyen például öt újabb név felbukkanása is. A The Wrap számolt be róla, hogy a kiadók gőzerővel keresik Pókember megformálóját ( hiszen a következő hetekben már elkezdődik az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatása, amiben várhatóan pókarc is benne lesz) és jelenleg öt fiatal színész neve szerepel a kívánságlistán: Nat Wolff (Csillagainkban a hiba, Bízz a szerelemben!), Asa Butterfield (Végjáték, A leleményes Hugo), Tom Holland (A lehetetlen, Locke), Timothee Chalamet (Csillagok között, Homeland) és Liam James (2012, Az első igazi nyár). Mindegyikőjüket ismerhetitek már egy-két filmből és a felhozatalban való részvételük - már ha igazak a The Wrap értesülései - azt jelzi, hogy Sonyék valóban egy fiatalabb hősben gondolkodnak. [caption id="attachment_50477" align="aligncenter" width="1024"]

Spider-Man-2017-Shortlist-1024x576
Balról jobbra: Nat Wolff, Asa Butterfield, Tom Holland, Timothee Chalamet és Liam James[/caption]   A honlap ugyanakkor hozzáteszi, hogy a stúdiók még mindig a korai szakaszában járnak a castingolásnak és az említett srácokat még nem hívták be meghallgatásra, de a Sony (akié a végső jóváhagyás joga) arra készül, hogy az elkövetkező hetekben meglépi ezt. Szintén a The Wraptól származik az infó, hogy Pókember jeleneteit várhatóan júniusig nem forgatják majd, tehát az illetékeseknek van még egy kis idejük dönteni. Az önálló Pókember mozit korábban 2017. július 28-ra tűzték ki. Mi továbbra is azon az állásponton vagyunk, hogy kérjük Andrew Garfieldot vissza.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.