Hirdetés

Ottalvós bulikat szerveznek a világ utolsó Blockbuster videotékájában

|

Romantikus búcsúztatása ez egy legendás korszaknak.

Hirdetés

Akik még a kilencvenes évekbe születtek bele, azoknak talán van még halvány emléke arról, hogy milyen is volt szeretett filmjeinket kézzel fogható és tapasztalható videótékákból beszerezni - elvégre is, ekkor még a Netflix is épp ilyen módon terjesztette azokat. Az internet és streaming uralta világban azonban csak idő kérdése volt, hogy mikor mondhatunk búcsút az Egyesült Államok utolsó, legendás tékájának. Nos, 9000 társa bezárása után ez az egy kis bolt még mindig tartja magát.

Hirdetés

Az oregoni Bendben található Blockbuster téka menedzsere bejelentette, hogy egy nyári esemény alkalmával szabadon bérelhetővé válik az egész bolt, méghozzá ottalvásra -  éjszakánként mindössze 4 dollárért cserébe. A házimoziként is tökéletesen funkcionáló téka összesen négy vendéget fogad majd egyidejűleg, ám csak és kizárólag helyi lakosok pályázhatnak a lehetőségre.

Most pedig jöhetnek a beszámolók: Ti mennyit tékáztatok? Mi a legkedvesebb emléketek ezzel az érával kapcsolatban? Vagy már csak a nagylexikonokból ismeritek sokan ezeket a szeretni való filmbarlangokat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.