Hirdetés

Our Brand Is Crisis előzetes - Bullock Bolíviában

|

Hirdetés

Megjelent a Warner Bros. jóvoltából David Gordon Green (Ananász expressz) új filmjének, az Our Brand Is Crisis-nak az első előzetese. A Sandra Bullock és Billy Bob Thornton nevével fémjelzett szatirikus komédia Bolíviában játszódik, ahol az elnökjelölt folyamatosan leszerepel a kampányában, így felfogadnak hozzá egy problémás előéletű amerikai politikai stratégát (Bullock), hogy a politikus imázsát gatyába rázza, és lekörözze riválisát, Pat Candyt (Thornton), aki az opponens oldalt erősíti. Politikai huzavonák erős jellemekkel, humorral, drámával és nem mehetünk el a feltüntetett "igaz történet" felirat mellett sem, ami általában az Oscar-recept egyik hozzávalója szokott lenni. Erre csak rátesz egy lapáttal a produceri székben ülő George Clooney és Grant Heslov (Argó-akció, Jó estét, jó szerencsét!) jelenléte, illetve Peter Straughan (Kecskebűvölők, Suszter, szabó, baka, kém), aki a forgatókönyvet írja. Elég lehet, hogy bekússzon a jelöltek közé? Majd meglátjuk. A Torontói Filmfesztiválon már debütált, de a nagyközönség csak október végén láthatja a tengerentúlon a mozikban. További szereplők: Anthony Mackie, Joaquim de Almeida, Ann Dowd, Zoe Kazan, és Scoot McNairy. https://www.youtube.com/watch?v=BLZo_ILZhfk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.