Hirdetés

Out of the Furnace - Woody Harrelson gonoszt játszana (Update)

|

A Christian Bale nevével fémjelzett bűnügyi film úgy néz ki, megtalálta színészét a gonosz szerepre. Korábban felmerült már Viggo Mortensen, Forest Whitaker és Billy Bob Thornton neve is, de ennél tovább nem jutottak a tárgyalások.

Hirdetés

Scott Cooper (Őrült szív) filmjének középpontjában Russell Baze (Christian Bale) áll. Négy év börtön után szabadul, s kint szembesülnie kell testvére (Casey Affleck) halálhírével. De nem ám álmában, párnák közt távozott: rosszfiúk brutálisan tették el láb alól. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a főhős saját maga akarja megbosszulni a fiú halálát; addig nem nyugszik, amíg a tetteseket át nem küldi a túlvilágra. Két színész neve ismeretes még a projektben: Zoe Saldanaé (az ex-feleség) és Sam Shepardé. Woody Harrelson két filmmel jelentkezik az Out of the Furnace előtt: a Seven Psychopathsban egy gengsztert alakít, a Now You See Me-ben pedig egy mentalistát. Scott Cooper filmjét e hónap végén kezdik forgatni Pennsylvaniában. 

Update: Hivatalossá vált: Woody Harrelson szerepelni fog, mellette pedig Forest Whitaker is aláírt a filmhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.