Hirdetés

Outcast – Előzetesen a The Walking Dead alkotójának új sorozata

|

Hirdetés

Ahogy azt már minden évben megszokhattuk, a Comic-Con idején mindig elárasztanak minket előzetesekkel a stúdiók, illetve TV csatornák, hogy népszerűsítsék új filmjeiket, sorozataikat. Így tett a Cinemax is, mely levetítette első kedvcsinálóját Robert Kirkman új képregényéből készülő sorozatához. https://www.youtube.com/watch?v=gS20D-UKKcY A trailer alapján egy nagyon sötét és komor hangulatú sorozatnak ígérkezik, amiből nem maradhatnak el a horror jellegzetes jegyei sem. Kiváncsian várom, hogy a 10 részes első évad milyen színvonalat fog szállítani, de az én véleményem szerint nem fogunk csalódni. A hivatalos sztori egyébként így hangzik: a történet egy bizonyos Kyle Barnes körül forog majd, aki gyermekkora óta démoni megszállások áldozata. Kyle rendületlenül keresi az igazságot, vajon mi állhat ennek a hátterében. Még akkor sem állna le az igazság kiderítésével, ha minden élet kihalna a Földön. Az Outcast premierjére leghamarabb 2016-ban számíthatunk. Nektek hogy tetszik a trailer? Várjátok az Outcast-et?

outcast-comic-image
outcast-posterjpg-5aeedf
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.