Hirdetés

Outcast - Új előzetesen Robert Kirkman démoni sorozata

|

Hirdetés

Régóta nem lehetett hallani a Cinemax új sorozatáról, az Outcast-ről, melynek az első előzetese az idei San Diego-i Comic-Conon debütált, még júliusban. A sorozat, ami Robert Kirkman képregényén alapul, (akit legtöbben az AMC-n futó rendkívül népszerű zombi drámának, a The Walking Dead-nek is az atyja) a tegnap véget ért New York-i Comic Con viszont kapott egy újabb előzetest, mely már több betekintést enged ebbe a sötét, horrorisztikusnak ígérkező világba. https://www.youtube.com/watch?v=Yjdlj5wo4VM Ennek az izgalmasnak ígérkező drámának a középpontjában egy fiatalember, Kyle Barnes áll, aki démoni megszállások áldozata egész gyerekkora óta. Most a tiszteletes Anderson segítségével Kyle elindul válaszokat keresni annak érdekében, hogy visszanyerje rég elveszett normális életét. De amit felfedez, megváltoztathatja a saját, és a világ sorsát is, örökre. Jelenleg még nincs bejelentve pontos premierdátum az Outcast-nek, de valamikor 2016 folyamán érkezik majd a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.