Hirdetés

Outcast – Új poszter, képek és képregényborító

|

Hirdetés

Pár nappal a Comic Con előtt közzétették Robert Kirkman 2016-ra várt sorozata, az Outcast poszterét, illetve új képregényborítóját. A poszteren egy elég ijesztő gyermekrajz, míg a borítón a főszerepet játszó Patrick Fugit látható. Az Outcast képregényt Robert Kirkman írta, akit a The Walking Dead-képregények alkotójaként is ismerhetünk, míg a rajzokat Paul Azaceta készítette. A történet főszereplője egy Kyle Barnes nevű fiatal férfi, aki egész eddigi életét démoni megszállás alatt élte le. Kyle-nak Anderson atya nyújt segítséget – akinek szintén megvannak a saját démonjai -, és együtt próbálnak meg válaszokat keresni a vele történtekre, és persze visszaszerezni Kyle életét. Kyle mindeközben felfedezi, hogy nemcsak a saját, hanem az egész világ sorsát megváltoztathatja. A Comic-Con-on tiszteletüket teszik a főszereplők: Patrick Fugit (Kyle Barnes), Philip Glenister (Anderson atya) és Wrenn Schmidt (Megan Holter), illetve Robert Kirkman és Chris Black is. A gyártó Cinemax még nem jelentette be, hogy pontosan mikorra tervezik az Outcast premierjét – talán a Comic-Con-on ezt is megosztják a közönséggel. [gallery columns="4" ids="55773,55772,55834,55835"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.