Hirdetés

Outlaws Inc. – Scott Waugh lesz a rendező

|

Hirdetés

Scott Waugh (Need for Speed, A bátorság törvénye) lesz a rendezője az Outlaws Inc. című filmnek, melyet Matt Potter újságíró könyvéből adaptálnak.  A forgatókönyvírói feladatokat David Schickler, a Banshee társszerzője látja majd el.  A film a Thunder Road és a Fundamental Films közös projektjeként készül.

Outlaws-Inc

Az Outlaws Inc. című könyven Matt Potter a fekete piacok világát mutatja be, kalauzai pedig a világ legveszélyesebb csempészei. A kötetben a szerző Jurij és társai történetét meséli el, akik orosz katonaként szolgáltak, de a Szovjetunió összeomlása után munka és életcél nélkül maradtak. Jurijék megvettek egy forgalomból kivont szovjet repülőt, és szállítmányozási vállalkozást indítottak – majd hamarosan kétes üzletek között találták magukat. Matt Potter velük tartott egy ideig, és szemtanúja lett, hogyan zajlik többek között az illegális fegyver- és gyógyszer kereskedelem, egy olyan törvényen kívüli világban, ahol mindenki mindenkinek az ellensége.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.