Hirdetés

Ovizsaru 2 - Megérkezett az első előzetes

|

Hirdetés

Tavaly nyáron jött az a csöppet sem örömteli hír, hogy Arnold Schwarzenegger híres családi filmjének, az Ovizsarunak érkezik a folytatása, melyet nem is a mozikba, hanem rögtön DVD-re szánnak, és amelyben immár nem az osztrák erőembernek, hanem Dolph Lundgrennek gyűlik meg a baja a kis lurkókkal. A David H. Steinberg (Amerikai Pite 2) és Don Michael Paul (Bőrnyakúak 2: Tűzvonal, Sniper: Legacy, Tremors 5) rendezte Ovizsaru 2-ről eddig csak pár képet láthattunk, ám most végre megérkezett az első előzetes is. A történetről annyit érdemes tudni, hogy Lundgren egy Reed nevezetű ügynököt alakít, aki egy adathordozó eltűnésének nyomába ered, mely eltűnt a Központi Tanúvédelmi Programból. Így beépül egy kisváros óvodájába, ahol persze be kell állnia tanítani, be kell vágódnia a helyi hölgyeknél, és le kell győznie a rosszfiúkat. A film május 17-én érkezik. https://www.youtube.com/watch?v=834LIRKk3Mw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.