Hirdetés

Owen Wilson visszatér a Loki második évadára

|

A színész a forgatási munkálatok kezdetét is megerősítette.

Hirdetés

Nemcsak egy újabb színész erősítette meg visszatérését a Loki második évadára, hanem az is kiderült, hogy a forgatási munkálatok hamarosan kezdetét veszik. Owen Wilson nemrégiben a Wirednek adott interjút, mely során szóba került a tavalyi nagy sikert arató Loki folytatása is. (Az évadkritikánkat pedig mindenképpen olvassátok el, ha még nem tettétek volna.)

Hirdetés

Bár Wilson elsőre hezitált, végül igazmondásra adta a fejét.

"Igen, visszatérek a Lokiba. Úgy tudom, hogy a forgatás is hamarosan elkezdődik. Nagyszerű volt a Lokin dolgozni, nagyon élveztem Tom Hiddleston és a többi ember társaságát."

Wilson mellett korábban Gugu Mbatha-Raw színésznőről is kiderült, hogy a második évadban is viszontláthatjuk. Mind Wilson, mind Mbatha-Raw sorozatbeli karakterei a TVA ügynökei voltak, előbbi pedig egy új variánsként bukkant fel a finálé végére. Mindenképp izgalmas lesz, hogy Loki milyen kapcsolatot fog újra felépíteni Wilson Mobiusával, akinek eredeti variánsával szoros barátság köttetett az első évad során.

Ti szerettétek Wilsont a Loki sorozatban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.