Hirdetés

Óz, a csodák csodája - IMAX 3D-ben

|

Az Óz, a csodák csodáját 1939 augusztus 25-én mutatták be, a közelgő 75. évforduló emlékére a Warner Bros. nagy dobásra készül.

Hirdetés

Először is a filmet újraszínezik, majd átkonvertálják IMAX 3D-be és 400 moziban újrajátszák. Az IMAX elnöke Greg Foster így nyilatkozott: "A hang kivételes volt, ahogy az élessége is. De a színek azok amik igazán kiemelkezdnek. Amit csináltak vele az igazán elképesztő, talán azt az érzést adja, mint mikor az emberek először látták." 

Egyenlőre nincs tervben a hagyományos vásznakon való újravetítés, de egy limitált nemzetközi vetítésen már dolgoznak. Ezt egy 5 lemezes Blu-ray szett követ majd, melyben helyet kap egy dokumentum film az Óz elkészüléséről. A legrégibb 3D-re felújított film A szépség és a szörnyeteg (1991), a legrégebbi élőszereplős pedig a Jurassic Park (1993). Kíváncsian várjuk, hogy egy 75 éves film, hogy fog mutatni. Reméljük megvalósul Foster célja miszerint: "Elképesztő lehetett akkoriban látni ezt a filmet, ami tényleg elkalauzol egy másik világba. Mi is ezt szeretnénk eléri."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.