Hirdetés

Óz, a hatalmas - A Disney folytatást tervez

|

A mellékelt ábra szerint a Disney nagyon bízik az Óz, a hatalmas sikerében, ugyanis a Variety szerint már el is kezdték a folytatás munkálatait.

Hirdetés

Amerikában és hazánkban is még csak most került a mozik kínálatába az Óz, a hatalmas, ennek ellenére nagyon úgy tűnik, hogy a Disney nagyban gondolkodik és folytatná a sztorit. A Variety értesülései alapján a stúdió már fel is bérelte Mitchell Kapner (Óz, a hatalmas, Öld meg Rómeót!, Bérgyilkos a szomszédom) és David Lindsay-Abaire (Robotok, Az öt legenda,Tintaszív) írókat, hogy körmöljék le a folytatás forgatókönyvét. A Disney ezek szerint nagyon bízik a film sikerében és még az sem lohasztja le túlzottan a lelkesedését, hogy a kritikusok nem fürösztik éppen tejben-vajban az alkotást, amit a mi kritikánk is alátámaszt majd a hétvége során. A sztoriról nem kaptunk semmilyen információt, de mivel L. Frank Baum: Óz, a csodák csodája című műve szabadon felhasználó, nem lennénk meglepődve, ha a folytatásban feltűnnének Dorothy, Toto és a többiek is. Vajon Sam Raimi elvállalná a második részt és trilógiát faraghatna belőle, mint azt anno a Pókemberrel tette? A bevételi adatok majd mindent eldőntenek...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.