Hirdetés

Oz: the Great and Powerful - Kép a főszereplőről

|

Az Óz, a csodák csodája előzményeként készülő Sam Raimi-film címszereplőjét James Franco alakítja, akit most meg is nézhetünk magunknak egy poszterről készült fényképen. Az első hivatalos kép- és videóanyagokra a Comic-Conig kell várnunk.

Hirdetés

A Pókember-széria után Sam Raimi következő nagy filmje a kultikus Ózról szólhat. Azokról az időkről szeretne mesélni, amikor még nem ismertük Dorothy-t és négy (plusz egy) útitársát. A klasszikus fantasy központi szereplője ezúttal Oscar Diggs (James Franco) lesz, egy kisstílű, kétséges erkölccsel rendelkező cirkuszi bűvész, aki egyszercsak a poros Kansas helyett Óz birodalmában találja magát. Úgy gondolja, megütötte a főnyereményt, azonban három boszorkány: Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) és Glinda (Michelle Williams) nem hiszik el róla, hogy ő a nagy varázsló. Beveti összes bűvésztudományát és egy kis mágiát, hogy végül ő lehessen a mindenki által ismert Óz, és hogy egyben jobb emberré is váljon. A szereposztást izgalmas, a sztoriban is vannak lehetőségek, így kíváncsian várjuk, mit tud kihozni a klasszikusból Sam Raimi. A premierdátum 2013. március 8. A tovább mögött lássuk, hogy fest James Franco kalapban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.