Hirdetés

Ozzy Osbourne cameozni fog a Szellemirtók rebootban?

|

Hirdetés

A bostoni újság elkezdett pletykálkodni arról, hogy a Szellemirtók reboot egy nagyon érdekes cameoval készül. Állítólag Paul Feig elhozta a forgatásra a heavy metál legendát, Ozzy Osbourne-t, hogy felvegyenek vele néhány rock koncertes jelenetet. A rendező azóta posztolja a forgatási fotókat, mióta elkezdődött, de Ozzy Osbourne-ra ezekből még nem derült fény. A kérdéses jeleneteket az egyik bostoni színházban vették fel, amit ideiglenesen átalakítottak egy metál maraton helyszínévé.  A Boston Herald néhány "kémje" el is kapta a szereplőket, hogy beszéljenek a zenész felbukkanásáról. Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones és Kate McKinnon nem tudtak biztosat mondani, csak azt, hogy bent forgatnak az épületben, de azt nem tisztázták, hogy szellemirtóink hogyan kerülnek majd egy rockkoncertre. Paul Feig eddig nem sokat árult el nekünk a film sztorijáról, ennek ellenére felröppent egy koncepció a pletyka szintjén:  Erin Gilbert (Kristen Wiig) és Abby Yates (Melissa McCarthy) írtak egy könyvet, mely arról szól, hogy szellemek márpedig léteznek. Erin elveszti állását a Columbia Egyetemen, amint megjelenik a könyv, és ezután újra összeáll Abby karakterével, akikhez csatlakozik két új ember is, Jillian Holtzman (Kate McKinnon) és Patty Tolan (Leslie Jones). A filmmel kapcsolatban mostanában több cameo hír is érkezett, például Dan Aykroyd és Bill Murray felbukkanása. Előbbi egy taxisofőr lesz, utóbbi pedig egy olyan személy, aki próbálja lebuktatni a szellemirtó csajokat. Ozzy Osbourne-tól nem állnak távol az ilyen poénszerepek, elég ha csak a Sátánkára gondolunk. Reméljük, hogy ez most sem lesz másképp.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.