Hirdetés

Pacific Rim - Willem Dafoe csatlakozott

|

Guillermo del Toro giga produkciója egyre több nevet vonz magához, nem is akármilyeneket! Idris Elba mellé frissen csatlakozott a nagyszerű Willem Dafoe és Rob Kazinsky is!

Hirdetés

Rob Kazinsky személy okok miatt áprilisban dobta a The Hobbit egyik szerepét, de úgy tűnik újra aktív állapotba került és elvállalta del Toro felkínálását a Pacific Rim-ben. Aminek azonban ennél is jobban örülünk az, hogy Az angol beteg, az Amerikai pszicho, a Volt egyszer egy Mexikó, az Ördögi színjáték, a Pókember 1-2-3, az Aviátor, a Manderlay, A belső ember és az Antikrisztus sztárja, Willem Dafoe igent mondott a szerződésre. Dafoe állítólag egy olyan minden hájjal megkent tudóst alakít, aki hatalmas szakértelmet szerzett az idegen lényekkel végzett kutatásai által. Rajtuk kívül a stábban csücsül már Idris Elba, Charlie Hunnam, Charlie Day és Max Martini. A Pacific Rim megjelenése 2013. július 12-re tehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.