Hirdetés

Packázik a nézőkkel a Cowboyok és űrlények rendezője

|

A Super Bowl – Amerika legnézettebb sporteseménye – előtt szokás szerint rengeteg mozielőzetessel csigázták a nézők érdeklődését, de csupa olyan trailer készült, amely több kérdést vet fel, mint amennyi választ ad.

Hirdetés

Ebben élenjárt a Cowboyok és űrlények előzetese, méghozzá tudatosan. – Mint egy jó thrillerben, lassan adagoljuk a feszültséget – ismeri be a manipulálás tényét a film rendezője, Jon Favreau. – Például van sok lövöldözés, és a színészek jelentőségteljesen néznek, de egyetlen űrlényt sem mutatunk. Aztán az összes bevágott jelenet a film első feléből van, és semmit nem lehet látni a másodikból, amikor kezdenek igazán eldurvulni a dolgok. Elvégre annak is kapnia kell valamit a pénzéért, aki majd jegyet vált a filmre, nem?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.