Hirdetés

Page 8 - belevaló kémthriller érkezik!

|

Az órák és A felolvasó írója, David Hare jegyzi az ígéretes stílusú próbálkozásnak ígérkező Page 8 szkriptjét is, nem is akármilyen színészekkel a karakterek mögött.

Hirdetés

David Hare a sztorin kívül gondoskodik a rendezésről is, és már le is szerződtette azokat, akik a Page 8 névre hallgató kémthrillerben szeretett volna látni: Rachel Weisz, Bill Nighy, Ralph Fiennes, Michael Gambon és Judy Davis. A történet titkai azt sugallják, hogy Weisz kisasszony egy gyönyörű főhősnőt alakít, aki egy M15 ügynökkel (Bill Nighy) együtt kerül veszélybe. Az ügynökség vezetőjét Gambon adja majd, de a többiek helye és indítéka nem ismeretes. Ha minden jól alakul, a Page 8 forgatási munkálatai 2011 januárjában kezdődhetnek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.