Hirdetés

Pain & Gain - Gyűlnek a szereplők Bay filmjéhez

|

Michael Bay két dologtól nem tud szabadulni: a robbanásoktól és a szupermodellektől. Megan Fox és Rosie Huntington-Whiteley után újabb modellt szervezett be a rendező maga mellé.

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson és Mark Wahlberg szereplése a fekete humorú vígjátékban eddig is egyértelmű volt, ám a két úriemberhez most többen is csatlakoztak a casting megindulását követően. Legelőször a kötelező modell tényezővel kezdenénk a felsorolást, hiszen az utóbbi Bay filmek statisztikái szerint minden projektbe kell egy eyecandy, azaz kötelező jó nő, aki miatt beülünk a moziba. A Pain & Gain-ben egy izraeli szupermodell, Bar Paly lesz a szerencsés választott, aki filmezés terén is megfordult már párszor, leginkább sorozatokban tűnt fel, mint például az Álomgyári feleség néhány részében, illetve egyszer feltűnt a New York-i helyszínelőkben is. Ami minket jobban érdekel, az a következő színészek csatlakozása a stábhoz: Anthony Mackie (Sorsügynökség, Vasököl, A bombák földjén), Rob Corddry (Hot Tub Time Machine, Kalandférgek 2), John Turturro (Transformers 1-2-3, Hajsza a föld alatt), Tony Shalboub (Monk, Men In Black) és a régi kedvenc, Ed Harris (Egy csodálatos elme, A szikla, A mélység titka). A Pain & Gain a jelenlegi álláspont szerint 2013-ban lát napvilágot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.