Hirdetés

Pain & Gain - Poszteren Michael Bay fekete humorú vígjátéka

|

A Paramount kitűzte annak a filmnek a premierdátumát, melyet azért pénzelt, hogy Michael Bay-t lefize... vagyis segítse önálló elgondolását a Transformers 4 forgatása előtt.

Hirdetés

A fekete humorú Pain & Gain két főszereplője Mark Wahlberg és Dwayne The Rock Johnson lesznek, a Paramount pedig a hivatalos dátum mellett meglepett minket egy különösre sikerült első poszterrel is. A Pain & Gain sztorija egy 1999-es Miami New Times cikken alapul, amiben egy szteroidokat előszeretettel alkalmazó gyúrópárost állítottak a középpontba. A duó minél gyorsabban szeretett volna minél gazadagabb lenni, így zsarolásokba, emberrablása és hasonló jóságokba kezdtek, de nem úszták meg száraz bőrrel a dolgot. A filmben szerepel még Anthony Mackie,Rob Coddry, Ed Harris, John Turturro és Rebel Wilson. A kitűzött dátum 2013. április 26.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.