Hirdetés

Pain & Gain - Újabb plakáton Michael Bay vígjátéka

|

Michael Bay ezúttal nem robbantgathat minden második percben, ugyanis a Pain & Gain című fekete humorú vígjáték kis költségvetésből készül. Talán éppen ezért lesz élvezhető?

Hirdetés

A fekete humorú Pain & Gain című projektben Mark Wahlberg és Dwayne The Rock Johnson alakítja a két főszereplőt, a történet pedig megtörtént eseményeken alapul. A sztori egy 1999-es Miami New Times cikkből merít, amiben egy szteroidokat előszeretettel alkalmazó gyúrópárost állítottak a középpontba. A duó minél gyorsabban szeretett volna minél gazadagabb lenni, így zsarolásokba, emberrablása és hasonló jóságokba kezdtek, de nem úszták meg száraz bőrrel a dolgot. A filmben feltűnik még Anthony Mackie, Ed Harris, John Turturro és Rebel Wilson is. A Paramount 2013. április 26-ra tűzte ki a premier napját.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.