Hirdetés

Pan - Látványos előzetessel támad

|

Hirdetés

Miután a készítők jobbnal látták, ha elmenekítik a Pant a nyári forgatag elöl, így csak október 9-én érkezik a mozikba 2D-ben, 3D-ben és IMAX-ben. Az eltolt premierekkel általában az a baj, hogy ugye az eredeti időponthoz időzítik a videók, a képek, és minden más egyéb marketing anyag kiadását. Ezeket ugye le kell állítani egy időre, majd újraindítani. Ennek az egésznek pedig az lesz a következménye, hogy egy halom előzetest és TV-spotot kapunk különbözőképpen megvágva, vagy még rosszabb esteben, az egész filmet ellövik. Reméljük, hogy a Pan kivétel lesz. Az előzetes viszont tényleg jól néz ki, komoly látványorgiára és egy elszállt Hugh Jackmanra számíthatunk. https://www.youtube.com/watch?v=aRzWnMwswAU A Pán Péter képében előzményfilmről van szó, ami ez esetben azt jelenti, hogy Hooknak még mindkét keze megvan, a főgonosz ezúttal Feketeszakáll és Péter épphogy megérkezik Sohaországba. A történetet megelevenedni nem kisebb színészek szereplésével láthatjuk, mint Hugh Jackman (Les Misérables) aki Feketeszakállt alakítja, Garrett Hedlund (Inside Llewyn Davis, Tron) mint a fiatal Hook, Rooney Marat (Tetovált lány) Tiger Lilyként, Adeel Akhtar (The Dictator), mint Smee, és az újonc Levi Millert Péter szerepében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.