Hirdetés

A szavunk is elállt a Páncélba zárt szellem új előzetesétől

|

Megérkezett a Páncélba zárt szellem legújabb trailere!

Hirdetés

Kicsivel több, mint egy hónap múlva meglátjuk, hogy ez a régóta várt anime/manga adaptáció jól szerepel-e majd a filmvásznon. Annyit az előzetesekből mindenképpen leszűrhetünk, hogy a látvány lélegzetelállító, Scarlett Johanssonnak pedig még mindig jól áll a badass női karakterek szerepe.

Hirdetés

A Páncélba zárt szellem Shirow Masamune azonos című mangáját adaptálja, amelyben egy nemzetbiztonsági alakulat a kiberbűnözés és a kiberterrorizmus ellen veszi fel a harcot. A csapatot Motoko Kusanagi (Johansson) vezeti, akinek a társaihoz képest nem csupán egy-egy kibernetikus módosítás van a testébe ültetve, hanem az egész eredeti hordozóját egy mesterségesre cserélték.

A Páncélba zárt szellem 2017. március 30-án érkezik a mozikba Rupert Sanders rendezésében. Főbb szerepekben még Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk és Kaori Momoi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.