Hirdetés

Pandemic trailer - Talált kamerás zombiapokalipszis jöhet?

|

Hirdetés

Az FPS videojátékok, a katasztrófafilmek és a zombik szerelmesei most jól figyeljenek ide, ugyanis befutott a Pandemic című "talált kamerás" thriller első előzetese, amely mindhárom felsorolt témát egyaránt tartalmazza és felbukkan benne egy-két költséghatékony, többé-kevésbé ismerősebb arc is, mint például Rachel Nichols (Continuum, Lángoló Chicago, Gyilkos elmék, Star Trek), Mekhi Phifer (Vészhelyzet, 8 mérföld, Holtak hajnala, A lázadó), Missi Pyle (Holtodiglan, Nagy Hal, Charlie és a csokigyár), Alfie Allen (John Wick, Trónok harca, Vágy és vezeklés) és Paul Guilfoyle (CSI, Szigorúan bizalmas, Az elnök különgépe). John Suits (Gyilkos emlékek, Static: Nincs menekvés) a közeli jövőben kalauzolja el a zombis akcióra kiéhezett nézőket, amikor egy egy vírus az emberiség döntő többségét megfertőzte, akik pedig elkapták, onnantól kezdve rákapnak a még élők ízére. Egy dokinő (Rachel Nichols) Los Angelesben csapatával túlélők után kutat, hogy ráleljen a gyógymódra. A csapat tagjai fel vannak szerelve kamerákkal, így tapasztalataik felhasználhatóak a kutatáshoz és legalább van rá ürügy, hogy miért found footage a koncepció. https://www.youtube.com/watch?v=2FQ88BPzSTQ A Pandemic az Egyesült Államokban április elsején mutatkozik be a nagyközönség számára, hozzánk valószínűleg csak DVD-n érkezik meg, már ha egyáltalán. Nektek hogy tetszik a film első látásra?

PHMzHME3NMLNRM_1_l
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.