Hirdetés

Pappa Pia - születőben az új magyar zenés komédia

|

Csupó Gábor sok évnyi szünet után egy zenés komédiával, a Pappa Piával tér vissza!

Hirdetés

Akik vágynak egy fergeteges, szívvel-lélekkel készült zenés komédiára, azoknak vélhetően lesz egy kis programjuk 2017-ben, amikor is a tervek szerint nagy vásznakra kerül országszerte a Pappa Pia című mozi. 

Hirdetés

A Csupó Gábor rendezésében és Divinyi Réka értő kezei által írt forgatókönyvből készülő film egy kiöregedett, csupaszív, ám mégis ízig-vérig link alakot állít középpontba, aki elé az élet egy pénzsóvár üzletember képében hatalmas problémát gördít. Nincs ennek az alaknak sok mindene és még azt is el szeretnék tőle csaklizni (konkrétan egy kis csónakházat), ám talpraesett úr lévén ezt nem engedheti: saját unokájával ötölnek ki valamire való tervet arra, hogy visszaverjék a gátlástalan vállalkozó sunyiságát. Az öreg és unokái tehát összeverbuválnak egy jóravaló bandát, hogy összekaparják a túléléshez szükséges pénzt - miközben jókat iszogatnak alkalmi romkocsmájukban (melynek helyszínéül a csónakház szolgál) és dalokat énekelgetnek. 

A Pappa Pia főszereplői között olyan arcokat láthatunk majd, mint Nagy Feró (ő lesz Papi, a film legfőbb főszereplője), Szabó Kimmel Tamás (ő játssza Papi unokáját), Stohl András (egyet találhattok: ő Wizy, a gátlástalan üzletember szerepében fogja megutáltatni magát velünk), illetve rajtuk kívül Ostorházi Bernadett és Reviczky Gábor is tiszteletüket teszik - róluk speciel nincs még csak fogalmunk sem, hogy miféle karaktert fognak eljátszani. 

A forgatás július 11-én kezdődött meg és előre láthatólag szeptember középéig tart majd, addig is a közel 130 fős stábot várhatóan rendesen megmozgatják Csupóék annak érdekében, hogy a nézőközönség egy igazi, jóízű feelgood-mozit varázsoljanak ebből az alapanyagból. Nos, mi nem mondhatunk mást csak azt, hogy hajrá és mindent bele, nem vetünk meg mi sem egy ekkora vidámságot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.