Hirdetés

Paradise Lost - A Halál Angyala megérkezett

|

Akadnak olyanok, akik mindig csak mellékszerepekben tűnnek fel, de azokat remekül képesek kivitelezni és a nézésükkel sziklákat meg tolószékeket tudnak összezúzni - Djimon Hounsou ilyen.

Hirdetés

Alex Proyas (A holló, Dark City, Én, a robot, Képlet) legközelebbi alkotásában is nagy hangsúlyt szeretne fektetni a fantasy elemekre, éppen ezért a Paradise Lost-ban (Elveszett Paradicsom) Mihály arkangyal és Lucifer bukott angyal vezetésével egymásnak feszülnek a mennyek és poklok seregei, hogy egy hatalmas látványorgiában megnyilvánulva minket is elkápráztassanak. Lucifert Bradley Cooper (Másnaposok 1-2, Csúcshatás) kelti életre, Mihályt a kevésbé ismert Benjamin Walker (A dicsőség zászlaja, Abraham Lincoln) hozza felszínre, míg a Halál Angyalát, Abdielt a címben és a képen is szereplő színész, Djimon Hounsou adja tokkal-vonóval. A tervezett premier 2012, a forgatókönyvet Lawrence Kasdan, Stuart Hazeldine és Philip de Blasi készítette.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.