Hirdetés

A Paramount leszerződtette az első női Star Trek rendezőt

|

A Star Trek filmek történelmében először kerül női rendező a direktori székbe és talán pontosan ez kell ahhoz, hogy a 4. rész ütős legyen.

Hirdetés

A Strek Trek: Mindenen túl óta rengeteg pletyka és találgatás övezte az esetleges folytatást. A film gyenge fogadtatása miatt nem volt biztos, hogy elkészülhet a 4. rész, de a rajongók és alkotók lelkesedésének hála egyre pozitívabb irányba kezdenek fordulni a filmmel kapcsolatos hírek. A mai is egy ilyen, ugyanis a Variety információi szerint a stúdió S.J. Clarkson-t bízta meg a rendezéssel.

Hirdetés

Clarksonnak ez lesz régóta az első filmje, ugyanis az utóbbi tíz évben sorozatos fronton volt jelen, de ott nem akárhogyan. Dolgozott többek között a Hősökön, a Dexteren, a Jessica Joneson és a The Defendersen is. Noha a Star Trek 4 esetében felmerült az is, hogy Quentin Tarantino ötletével haladnak tovább (ami egyébként még megvalósulhat) most úgy tűnik az eredeti koncepciót fogják elkészíteni. Ebben a verzóban Kirk egy időutazós baleset következtében találkozik apjával, akit Chris Hemsworth fog életre kelteni, akár csak a 2009-es első részben.

A Paramount annyit leszögezett a bejelentéskor, hogy a Star Trek 4 forgatása hamarabb kezdetét veheti a vártnál, illetve hogy Tarantino ötletét felretették egy későbbi folytatás számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.