Hirdetés

Paranormal Activity 3 - Jó kezekben a szkript

|

A Paranormal Activity franchise-t másképp is nevezhetnénk, teszem azt pénzfának, hiszen rendkívül kevés ráfordítással állatiul sokat kaszál vele a Paramount Pictures.

Hirdetés

Az Újabb parajelenségek néven futó második rész is hozta a kellő bevételi forrást annak ellenére, hogy nem sikerül olyan jóra, mint a legelső. A stúdió természetesen ennek ellenére sem hagyja veszni az aranytojást tojó tyúkot, hanem tovább kopasztja, és idén ismét parázhatunk, ezúttal harmadjára. Idáig a szokásos szörnyűlködés ért el minket olvasás közben, de talán apró fényt jelent a horror alagút végén, hogy a Disturbia forgatókönyvírója, Christopher B. Landon (Vér és csokoládé, Még egy nap a paradicsomban) állítólag aláírt a Paranormal Activity 3 szkriptjére is. A hír valódiságát még nem igazolta a stúdió, és a harmadik sztorijáról sem tudni semmit, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.