Hirdetés

Paranormal Activity 3 - Rendező kipipálva!

|

A minket napjainkig elkerülő Catfish két fiatal rendezője, Henry Joost és Ariel Schulman kínálják nekünk tálcán a harmadik Paranormal Activity természetfeletti jeleneteit.

Hirdetés

A képen látható két úriember ők lennének bizony, és nem véletlenül említettem a Catfish című projektet, ugyanis mással nem nagyon büszkélkedhetnek. Lényegét tekintve a dolgoknak, a Paranormal Activity 3 lehet az első valóban komoly alkotásuk, és még attól sem kell félniük, hogy megbukik a dolog - mivel a második rész 3 millióból készült és 175-öt termelt... A harmadik rész idén október 11-én várható talán a hazai mozikban is. A Variety értesülései alapján elmondhatjuk, hogy a történet a 80-as években játszódik majd és egy új család kálváriáját követi végig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.