Hirdetés

Paranormal Activity 4 - A stúdió folytatja!

|

A Paramount remekül ellébecol a Paranormal Activity szériával, mindhárom részből szép jussa ütötte a markukat és szinte bagóért készítették el őket. Ezen áldásos tevékenységet szeretnék folytatni...

Hirdetés

A Paramount három bevételügyileg sikeres epizódja után bejelentette tavaly a Paranormal Activity 4-et, melyet szintén aprópénzből kíván finanszírozni. Az első rész 15 ezer dollárból készült és világszinten 193 milliót hozott - ez jól mutatja, hogy mekkora kereslet van a kézikamerával készített felvételeket felmutató alkotások iránt. A negyedik részről szinte semmit nem tudunk: se dátum, se rendező, de még csak szereplő, vagy hozzávetőleges történet sem ismert, csak annyi vehető készpénznek, hogy 2012-ben jön. Megállíthatatlanul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.