Hirdetés

Parker - Jason Statham új akciója

|

Jason Statham korunk vitathatatlan akciósztárja, A szállító, a Crank, A mestergyilkos, A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső után sorra ontja magából az adrenalin lökettel megtoldott projekteket.

Hirdetés

Ilyennek számít a jövő októberben érkező Parker is, amelynek középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá. Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még gyilkosságra is kényszerül – egyetlen cél vezérli innen kezdve: a bosszú. Statham mellett eddig csak Nick Nolte és Jennifer Lopez jelenléte biztos, de azt már jól tudni, hogy Az ördög ügyvédje rendezője, Taylor Hackford dirigálja és kis hazánkba október 25-én látogat el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.