Hirdetés

Parkolópályán a Fenegyerek és a Megtorló

|

A Fenegyerek és a Megtorló jogait is visszakapta a Marvel, de egyik projekten sem kezdenek még dolgozni - árulta el Kevin Feige, a stúdió elnöke.

Hirdetés

A Marvel a Thor, az Amerika Kapitány második és a Vasember harmadik részével lezárta a Marvel univerzum második fázisát. Az Ant-Mannel pedig belépnek a harmadik szakaszba, de úgy tűnik sem a Fenegyerek, sem pedig a Megtorló karaktere nem fog feltűnni ebben a fázisban sem.  „Mindegyik Marvel hősben van potenciál, így természetesen a Fenegyerekben és a Megtorlóban is, de nem fogunk úgy nekiállni a karaktereknek, hogy visszakaptuk, hát gyorsan kezdjünk velük valamit. Át kell gondolnunk a lehetőségeket, és a megfelelő időben majd ők is sorra kerülnek” – mondta Feige.
A probléma csak ott kezdődik, hogy mindkét karakter igényli a sötéttónusú filmet, de vajon a komor hangulat hogy fér bele a Disney családbarát koncepciójába? Kétségeink vannak, nem is kicsik.Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.