Hirdetés

Parkolópályára került a Jurassic Park 4?

|

Az imént érkezett a hír, miszerint a Universal ha nem is kukába dobta, de mindenképpen szünetelteti a Jurassic Park 4 munkálatait.

Hirdetés

Colin Trevorrow rendező a napokban posztolt egy képet a Jurassic Park 4 helyszínéről, ami arról tanúskodott, hogy a film nagyon is a készülés fázisában tart és visszatér a sztori visszavisz minket a Nublar-szigetre. Ma derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy a projektet parkolópályára küldték szkriptgondok és egyéb okok miatt, ráadásul nem tudták volna tartani a 2014-re kitűzött dátumot. A film stábjából többen jelezték, hogy bizonytalan időre hazaküldték őket, a legtöbb tweet szerint a Jurassic Park 4 nem került törlésre, de a Universal jelen pillanatban lapátra tette és nem tudni, hogy mikor látnak hozzá újra. Mi lesz így az egészből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.