Hirdetés

Partnerünk ajánlata: Dead Space 2 Preview

|

A Resident Evil.hu Magyarország talán legnagyobb túlélőkkel foglalkozó honlapja, ahol mindent megtudhatsz kedvenc agyatlan lépegetőiddel kapcsolatban. Ez alól a Dead Space 2 sem kivétel!

Hirdetés

Idézet partnerünk exkluzív cikkéből: "Szerkesztőségünknek nemrég megadatott a lehetőség, hogy néhány fejezet erejéig beletekintsük a Dead Space 2 helyszínéül szolgáló Sprawl űrkolónia igen gondterhelt napjaiba. Hogy milyen szájízzel távoztunk rövid látogatásunk véget értével? A cikk végére többek között erre is fény derül…" Ha tehát szeretnéd a megjelenés előtti napokban megtudni, hogy érdemes-e befeketni a Dead Space 2-re, látogass el partnerünk oldalára és olvasd el tapasztalataikat! Ide, vagy a képre kattintva elvezényelünk az ominózus cikkhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.