Hirdetés

Partysaurus Rex - Az első képek a Toy Story rövidfilmjéből

|

A Pixar közzétette az első képeket a Partysaurus Rexről, amelyet a szeptember 14-én startoló Némó nyomában 3D előtt fognak vetíteni. A filmben Rex bekerül Bonnie fürdővizébe, így végre meglátjuk, hogy milyen az, ha a dínó elszabadul.

Hirdetés

Ahogy azt Mark Walsh - aki részt vett már a Némó nyomában, A hihetetlen család és a Lecsó munkálataiban - elmondta, fürdős játéknak lenni azért jó, mert nagyon intenzív játékban lehet részed, olyan az egész, mint egy nagy buli. Rex így olyan helyzetbe kerül, mint amikor az ember új városba költözik, új barátokat szerez, és hirtelen úgy érzi, hogy újra megtalálhatja, újrafogalmazhatja magát. A dínó pedig úgy érzi, hogy egy partiállat személyében találhatja meg leginkább az új énjét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.