Hirdetés

Passengers - íme az első képek Pratt és Lawrence űrbéli románcából

|

Űrlord és Katniss Everdeen egy romantikus sci-fi élén, avagy Chris Pratt és Jennifer Lawrence megmutatják a Kódjátszma rendezőjének új filmjében, hogy mennyire működik közöttük a kémia.

Hirdetés

A Kódjátszma Oscar-díjra jelölt rendezője, Morten Tyldum nevét sokan megismerték Benedict Cumberbatch zseniális alakítása kapcsán, ezért nem meglepő, hogy következő filmje sem éppen kis költségvetésből készült el: a Passengers című romantikus sci-fi ugyanis 120 millió dollárból valósulhatott meg, de a stábot elnézve volt is mire költeni a büdzsét. (Érdekesség, hogy eredetileg Keanu Reeves és Reese Witherspoon lettek volna a Passengers főszereplői, de végül nem sikerült megegyezni a színészekkel az akkori alacsony költségvetés miatt.)

Hirdetés

A filmben Chris Pratt és Jennifer Lawrence romantikáznak, méghozzá nem is akárhol: a jövőben játszódó történetben egy kolonizációs űrhajón tartanak lefagyasztva, mély álomba merülve egy új bolygó felé több ezer társukat is beleértve, azonban Pratt karaktere, Jim kilencven évvel a cél előtt felébred. Hogy az út hátralévő részét ne magányosan, egyedül megöregedve tegye meg, ezért felébreszt egy nőt, Aurórát (Lawrence) is. Most az Entertainment Weekly jóvoltából láthatjuk a projekt első képeit is, amelyeken természetesen a két főszereplő van a középpontban: 

A Passengers (avagy magyarul Az utazók) várhatóan még idén decemberben mozikba kerül, a mellékszerepekre pedig olyan színészeket sikerült leszerződtetni, mint Michael Sheen, valamint Laurence Fishburne. Ígéretesnek tűnik, alig várjuk már a trailert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.