Hirdetés

Passion - A sebhelyesarcú rendezőjétől

|

Nem más gondolja újra a 2010-es Szerelmi bűnök c. filmet, mint A sebhelyesarcú, a Carlito útja és az Aki legyőzte Al Caponét rendezője, Brian De Palma.

Hirdetés

Bár már egy ideje nem rendezett, Brian De Palma úrnak olyan örökbecsű minőségi darabokat köszönhetünk, mint az 1983-as A sebhelyesarcú, az 1987-es Aki legyőzte Al Caponét, vagy az 1996-os Mission: Impossible. De Palma most újra munkába állt, és szeretné remakelni a 2010-es Szerelmi bűnök című erotikus thrillert, amely sztorija a következőképp alakul: Isabelle (Noomi Rapace) Christine (Rachel McAdams) beosztottjaként dolgozik egy nemzetközi multi francia kirendeltségén. Annak ellenére, hogy a felszínen úgy tűnik, minden rendben van, a háttérben Christine manipulálja Isabelle-t és ellopja annak briliáns ötleteit, hogy a saját érdemeit kovácsolja vele. Teljes módon visszaél a pozíciója nyújtott lehetőségekkel és egyre kegyetlenebbül viselkedik... A forgatókönyvet szintén De Palma készítette, a két gyönyörű színésznő mellett a stábban pedig ott van még Dominic Cooper (Amerika Kapitány, Abraham Lincoln) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.