Hirdetés

Passion - trailer

|

Brian de Palma erotikus thrillerjének előzetese végre napvilágot látott. A film Alain Corneau Szerelmi bűnök című francia thrillerjének remake-je és a trailer alapján nem filmnek ígérkezik.

Hirdetés

Korunk két feltörekvő, tehetséges színésznője játszik majd a filmben. Az egyik Rachel McAdams (Sherlock Holmes, Éjfélkor Párizsban, Bajos csajok) aki Christine szerepébe bújik, míg a másik Noomi Rapace (Sherlock Holmes: Árnyjáték, A lány, aki a tűzzel játszik, Tetovált lány), aki Isabelle-t testesíti meg. A történet szerint Isabelle határtalanul csodálja felettesét, azonban Christine ezt kihasználva ujjai közé tudja csavarni Isabelle-t, és bevezeti a csábítás és manipuláció világába, ahonnan nincs visszaút. Tovább után láthatjátok a trailert!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.