Hirdetés

Patient Zero - Kezdődik a globális zombijárvány forgatása

|

Hirdetés

Az Oscar-díjas osztrák író/rendező, Stefan Ruzowitzky a héten kezdi forgatni a Patient Zero névre hallgató akció-thrillert, amelyben egy veszettség mutálódott, agresszív fajtája globális járványt indít el és az intelligens gyilkosokká változtatott fertőzöttek az emberiség ellen fordulnak. Az egyik áldozat, egy bizonyos Morgan azonban tünetmentes marad és képes kommunikálni a fertőzöttekkel, ezért az utolsó túlélőket vezetve megpróbálják levadászni a zéró pácienst és megtalálni a gyógymódot. A horrorfilm tehát követi a manapság divatos zombiapokalipszis képletet, de reményre adhat okot a rendező személye (2007-ben Oscart kapott a Pénzhamisítókért), illetve az is, hogy a főszereplő a Doctor Who sorozatból ismert Matt Smith lesz (ha egy pillanatra nagyon csendben maradtok, hallhatjátok a Doctor Who mániás Nagy Zsolt kolléga kislányos sikongatását). Rajta kívül csatlakozott még a gárdához többek között Natalie Dormer (Trónok harca), John Bradley (Trónok harca) és Stanley Tucci is, akik jelenleg az Egyesült Királyságban, Londonban tartózkodnak a forgatáson, amely várhatóan április 18-ig tart majd. A Patient Zero valamikor 2016-ban jelenhet meg, bár pontos dátummal egyelőre nem szolgálhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.