Hirdetés

Patrikkal a középpontban érkezik az új SpongyaBob-sorozat

|

A különleges humorú tengeri csillag főszereplésével folytatódik a kaland.

Hirdetés

A Deadline elsőként számolt be arról, hogy a Nickelodeon a napokban véglegesíti legújabb sorozatáról való megállapodását, mely a közönségkedvenc SpongyaBob Kockanadrág kvázi spin-offja lesz. A The Patrick Star Show, ahogy arra címe is utal, SpongyaBob hűséges társát, Patrickot helyezi majd az események középpontjába.

Hirdetés

A portál értesülései szerint a szinkronmunkálatok már meg is kezdődtek a várhatóan 13 részes első évadhoz, melyen egyébként az anyasorozat készítői dolgoznak. A szériában Patrik a saját late-night beszélgetőműsorának lesz a házigazdája, ha pedig pontosak a Deadline információi, akkor tengeri csillag családja is hangsúlyos szerepet kap majd. Továbbá többségében új színészek is csatlakoztak a stábhoz, amiből arra is következtethetünk, hogy egyúttal eddig nem ismert karaktereket is bevezetnek Patrik műsorában - ám a jól megszokott figurák felbukkanásában is bízhatunk.

A hivatalos megerősítés egyelőre még várat magára, ám több mint valószínű, hogy a SpongyaBob rajongók hamarosan visszatérhetnek Bikinifenékre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.