Hirdetés

Patty Jenkins reagált a vádaskodó pletykákra a Wonder Woman-nel kapcsolatban

|

A napokban megjelent nyílt levélre válaszolt a rendezőnő, amelyet egy állítólagos volt Warner alkalmazott írt és tett közzé a Suicide Squad után felháborodottságában.

Hirdetés

A levél érzékeny témát boncolgat, és kicsit rávilágít, hogy vajon milyen okok vezettek ahhoz, hogy a Warner DC filmes univerzuma köhögősen indul. A már megszületett filmek mellett a Wonder Woman-t is megemlíti, és emellett a film rendezője, Patty Jenkins érthető módon nem tudott szó nélkül elmenni.

Hirdetés

A levélben a következőket írja az elbocsátott kolléga a Warner vezérigazgatójának, Kevin Tsujihara-nak:

Talán a Wonder Woman nem lenne vészes. Ne próbáljon a nagyszerű előzetessel takarózni. A dolgozók már azt mondják ez is egy újabb bukás. Szinte már lenyűgöző, hogyan képes megjutalmazni azokat a producereket, akik folyamatosan ugyanazokat a hibákat követik el.

Patty Jenkins nem volt boldog, amikor meghallotta a vádakat, és twitter bejegyzésekben fakadt ki:

Hű, épp most láttam a híreket arról, hogy gondok lennének a WW-nel. Ez most komoly? Ez totális kamu. Kitaláció! Valaki nevezze meg a forrást.

Nem tudja, mert teljesen hamis. Ne higgyetek a hangulatkeltésnek, emberek. Valaki tévinformációt próbál terjeszteni.

Amíg nem veszel részt közvetlenül ezekben a dolgokban, nem tudhatod pontosan, hogy mennyire tévesek tudnak ezek a pletykák lenni. Engedjétek meg, hogy megnyugtassalak titeket...

Senki, akinek rálátása van nem nevezte a film egyetlen részletét sem problémásnak. Tény.

A valódi Igazság lasszója, az idő majd felfedi, hogy a levél téved. De ha valaki egy ennyire szem előtt lévő dologgal foglalkozik, az vonzza a figyelmet. 

A karaktert játszó Gal Gadot minden esetre már elnyerte a nézők szimpátiáját a rövid, de annál ütősebb belépőjével a Batman v Superman-ben, és a Comic-Con-on bemutatott trailer is inkább a pozitív hype felé tolta el a várakozásokat. 

Akár jó lesz a Wonder Woman film, akár nem, az már biztos, hogy a nézők bizalmának nem tett jót, hogy az Öngyilkos osztag (sem) felelt meg teljes mértékben a várakozásoknak, és finoman szólva is megosztóak a vélemények az eddig elkészült DCCU filmekkel kapcsolatban.

A Wonder Woman filmre 2017. június elejéig kell várnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.