Hirdetés

Paul Feig felfedte a Szellemirtók neveit

|

Hirdetés

Paul Feig mostanában jobbra-balra adja ki az információkat a készülő Szellemirtókról. Nem olyan régen például elárulta egyik rajongójának Twitteren, hogy mi lesz a neve a négy női karakternek. "Oké, itt vannak: Erin Gilbert, Jillian Holtzmann, Abby Yates és Patty Tolan. Most már ezt is tudjuk." - írja Feig. De az még nem derült ki, hogy melyik színésznő melyiket játssza. Egyedül Melissa McCarthynál lehet sejteni, hogy ő lesz Yates, egy forgatási fotón feltűnő névtáblából. A bemutatóig még egy évet kell várni, addig is aki több infóra kíváncsi, jobb ha ránéz néha Paul Feig Twitter oldalára, aki mostanában nem tud leállni a közelgő reboottal kapcsolatos hírekkel és spoilerekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.