Hirdetés

Paul Feig még mindig szeretne folytatást készíteni a Szellemirtók-filmjéhez

|

A rendezőt csak nem hagyja nyugodni a dolog.

Hirdetés

Ne köntörfalazzunk, a Szellemirtók-franchise az egyik legproblémásabb franchise az amerikai mozik történetében. Hiába volt akkora siker az első rész, hiába szeretik emberek a második részt is, mire eljutottak oda, hogy elkészüljön egy kvázi-reboot is akár...Nos, fogalmazzunk úgy, hogy elég sokat nyűglődtek a stúdió fejesei és az eredeti filmek alkotói. Ez a nyűglődés még mindig tart. 

Hirdetés

Paul Feig ugyanis (aki korábban a Koszorúslányokkal aratott hatalmas sikert) továbbra is köti az ebet a karóhoz: szeretne készíteni egy folytatást a maga Szellemirtókjához. Hogy ez mennyire jó ötlet, vagy mennyire nem jó ötlet, ne menjünk bele. E sorok írója őszintén bevallja, élvezte a 2016-os iterációt, beleszeretett Kate McKinnon-ba, de ez lényegtelen, úgysem ez lesz a döntő.

A helyzet az, hogy a stúdió nem látszik mutatni túl nagy hajlandóságot a projekt elindítására, arról nem is beszélve, hogy közben egy animációs filmet is elkezdtek fejleszteni, Dan Aykroyd szerint túlköltekezés történt az első rész esetében, a stúdió ezt megerősítette, a színész közben ezen kívül egy Netflix-sorozatot is pedzeget. Bill Murray mindezek alatt pedig - feltételezem - továbbra is hajigálja a tűzbe a forgatókönyveket. Összegezve a dolgokat: mindenki szeretne valamit kezdeni a Szellemirtókkal, de senki sem ugyanazt, így pedig meglehetősen nehéz lesz egyről a kettőre jutni. Konklúzió: lépjünk tovább, hagyjuk magunk mögött ezt az egészet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.