Hirdetés

Paul Feig megerősítette a Szellemirtók filmes univerzum tervezetét

|

Hirdetés

A jövőre érkező, női főszereplőkkel operáló Szellemirtók mozi rendezője, Paul Feig beszélt arról, hogy miért döntött a reboot mellett a folytatás helyett, ráadásul azt is megerősítette, hogy a Sony-nál egészen nagy dolgokon gondolkodnak a fejesek.

Jól eljátszadozom a műfajokkal. Főként azért, mert imádok nőkkel dolgozni. Szeretem feltenni a kérdést, hogy: Milyen szerepben nem láttam még nőket, amiben jól mutatnának? A Szellemirtók egyszer csak jött magától, mert arra kértek, hogy készítsem el a folytatást, de nehezen tudtam kitalálni miként lenne igazán jó. Folytatnod kellene egy olyan felépített mitológiát, ami 25 évvel ezelőtt vette kezdetét. Nem tudom. Nem sikerült kitalálnom. Biztos vagyok benne, hogy van olyan, akinek összejött volna, de én csak ültem fölötte. Akkor jött az ihlet, amikor rájöttem, hogy mennyire is szeretem ezt világot. Úgy értem, imádom az eredeti filmet, de szimplán magát az ötletet is: egyfajta paranormális harcosok szellemeket irtanak. És akkor arra gondoltam, Mi lenne, ha egy új eredettörténetet hoznék össze az általam ismert legviccesebb nőkkel... Jobban érdekel a mai kor reakciója. Nap, mint nap látsz szellemeket a TV-ben, de tudod, hogy nem valódiak. De mi lesz, ha valami mégis elkezdődik? Ha fura dolgok kezdenek el történni az emberekkel? Na és, hogyan fejlesztik ki a szükséges technológiát? Hol abban a poén, ha csak úgy megkapják a protonhátizsákokat? Éppen ezért bajos egy folytatás elkészítése. Eltűnik a móka. Az első Vasember film éppen azért olyan jó, mert láthatjuk a Vasemberré válás felé vezető utat. A második rész azonban azért lett gyengébb, mert már tudtuk, hogy mire képes.
[caption id="attachment_47004" align="aligncenter" width="670"]
ghostbusters-cast
A női Szellemirtók.[/caption]   Amikor a Szellemirtók univerzum kiépítéséről kérdezték Feig-et, akkor elárulta, hogy valóban vannak ilyen irányú tervei a stúdiónak, de ő jelenleg csakis erre az egy filmre fókuszál.
Most csak a sajátomra koncentrálok. Ez most Ivan [Reitman] és a Sony nagy terve. Majd meglátjuk, hogy az enyém kapcsolódni fog-e hozzá. Egyenlőre nem vontak bele a projektbe. Az egyetlen célom, hogy a hölgyek jó munkát végezzenek.
A Szellemirtók 2016. július 22.-én érkezik a mozikba, Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones és Kate McKinnon főszereplésével. Feig Katie Dippold-dal közösen írja a forgatókönyvet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.