Hirdetés

Paul Giamatti Rhino jelmezben

|

Érkezett néhány új forgatási kép A csodálatos Pókember 2-ről, melyen Giamatti végre feltűnik Rhinoként is, legalábbis abban a cuccban amit utólag CGI-vel Rhinosítanak.

Hirdetés

A fotókat elnézve, úgy tűnik, hogy ez a Rhino az Ultimate Marvel univerzumból való, ahol egy hadseregtől ellopott páncélt visel. A forgatás egyik szemtanúja szerint "Rhino ámokfutásba kezd, ekkor Pókember egy rendőrautó tetejéről egy megafonnal hívja fel magára a figyelmet, azzal, hogy robot vizilónak csúfolja."  A filmet Marc Webb rendezi, főbb szerepekben: Andrew Garfield, Emma Stone, Paul Giamatti, Jamie Foxx és Dane DeHaan. (képekért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.