Hirdetés

Paul Greengrass filmet készít az FC Barcelonáról

|

Hiába ízig-vérig amerikai filmeket rendez mostanában (A United 93-as, Bourne 2,3), Greengrass brit születésű, ami talán meg is magyarázza, miért a labdarúgás világában merül el következő dokumentumfilmjével, a Barca-val.

Hirdetés

A rendezőhöz közel áll a dokumentumfilmes stílus, elég ha az akcióthrillerjeire (Bourne-csapda, Bourne-ultimátum) vagy a remek, még brit földön forgatott Véres vasárnap című drámájára gondolunk. Nem csoda hát, hogy elrugaszkodik egy kicsit a beállított jelenetektől, s eredeti felvételekből rakja össze következő filmjét. Segítségére lesz ebben Chris King vágó, aki már bizonyított a Senna című dokumentumfilmmel, amelyben kizárólag archív felvételeket használt fel. A Barca, ahogy a címéből ti is sejthetitek, a 2011-ben bajnokságot nyerő FC Barcelonáról fog szólni, pontosabban az elmúlt négy évükről és a következő szezonra való felkészülésükről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.